Fajáték és fejlesztő játék webáruház

FALAND.HU

FALAND.HU

Ajándék választás 3-6 éves gyerekeknek

2018. november 06. - FALAND.HU

Ismét jelentkezünk a következő résszel.

Most kicsit nagyobb intervallumot foglalunk össze. 

A 3-6 éves, azaz óvodás korú gyermekeknek való ideális játékokról szól a mai téma.

Játszva tanulni - ebben a korban ez a legfontosabb. 

Előtérbe kerülnek a különböző képességfejlesztő játékok. A fejlesztő játékok segítséget nyújtanak a szülőknek és pedagógusoknak, hogy a gyerekeket játszva tanítsák, fejlesszék. 

Már nem csak a hagyományos építőkockákból készített alkotásokkal lehet sikerélményük a gyerekeknek. Vannak a kicsit összetettebb, úgynevezett konstrukciós építőjátékok. Általában tartalmaznak leírásokat, egy-egy alkotás elkészítéséhez, de bátran készíthetnek saját kis fantáziájukból is bármit.

10010060_3.jpg

Egyre ügyesebben játszanak társaikkal is, éppen ezért nagyon jó ajándék lehet egy egyszerűbb, rövidebb játékidejű társasjáték is. Tanítsuk meg őket, hogy a játék során veszteni, nem akkora baj.

Játék során sűrűn előkerülnek a szerepjátékok. A szerepjáték az óvodás korú gyerekek egyik legjellemzőbb játékfajtája, amikor a felnőttek szerepeit elevenítik meg. A szerepjátékok alkalmával bárkiből lehet orvos, benzinkutas, tűzoltó, fodrász.

 

Nem utolsó sorban, egy örök darab. A különböző vonat készletek. Egy komplex játékélményt nyújtanak, időtállóak, bővíthetőek, nem csak fiúknak. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://faland.blog.hu/api/trackback/id/tr5014355831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása